21 ДЕКЕМВРИ 2019 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Денят се разделя на две части. Първата е по-успешна и приятна, затова се фокусирайте да си организирате така времето, че да я използвате максимално.

До 14 ч. Слънцето и Луната са в хармоничен аспект, който ще активизира тонуса, самочувствието и жизнените сили. Това е много добра новина, защото точно преди зимното слънцестоене, което настъпва утре, енергията е много ниска. Пазете си силите и не допускайте негативни мисли и разговори.

Обърнете внимание, че има кратък интервал на Луна без курс от 13.46 ч. – 14.58 ч.  , когато ще има повече разсеяност и намеренията трудно ще се осъществяват.

След 15 ч. Луната вече навлиза в Скорпион. Рязко се променя настроението, на повърхността започват да излизат проблеми, необходимости и напомняне за поети вече отговорности.

Нараства вътрешното неудовлетворение и конфликтността, трудно ще се комуникира с нежния пол, ще има напрежения в отношенията между майки и дъщери.

Семейните ангажименти не трябва да се отбягват, защото това още повече ще допринесе за дискомфорта у дома.

Много трябва да се внимава във взаимоотношенията днес и утре, защото Венера наближава точен напрегнат аспект с Уран, а това предвещава проблеми и внезапни обрати в чувствата.

Напомняне: На 22 декември е Екадаши. Постът започва от сутринта, след 06.00 часа и  продължава до 6 часа (сутринта) на 23 декември. Излизане от поста, т.е. първото захранване е след 6 часа сутринта на  23 декември, повече за Екадаши ТУК

Ако по някаква причина не можете да спазите Екадаши на посочената дата, то може да проведете поста и на следващия ден Двадаши. Тогава ще започнете след 6 часа сутринта на  23 декември и ще излезете от поста на  24 декември след 6 ч. сутринта.

Възможно е датите за Екадаши понякога да се различават според различни източници.  Не се вълнувайте, не става въпрос за грешка, а за различни източни традиции. Верни и достатъчно енергийни ще бъдат всички посочени дати, защото имат своята духовна обосновка. Изберете сами, коя дата да спазвате, винаги ще имате полза.

ЛУНА БЕЗ КУРС:  13.46 ч. – 14.58 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв