21 АВГУСТ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Намираме се точно преди пълнолуние във Водолей, което ще бъде в 15.03 ч. в неделя.

Днес денят ще е изпълнен с много динамика, използвайте тази силна приливна вълна, която предхожда всяко пълнолуние. Сега може ясно да видите своите приоритети и да се задействате в правилната посока. В дните около пълнолунието винаги може да видите и скритите възможности или скритите мотиви, затова не си губете времето, а наблюдавайте, действайте и направете нещо полезно за себе си.

Ако до момента не са ви стигали силите да се справите с дадена задача или задължение, то сега тази силна, позитивна енергия ще ви помогне.

Само бъдете внимателни днес в обедните часове от 11.30 до 14.30, защото може да възникнат конфликти. Напрежението ще витае във въздуха, бързо може да се възпламенят противоречия и спорове.

Уран е все още силно акцентиран на небето, защото е стационарен и това ще се отразява на нашето състояние и настроение. Внимателно да се шофира и внимателно да се борави с електричество, с машини и инструменти.

Вчера Уран започна да се движи ретроградно в Телец, където е в момента за следващите 5 месеца, до средата на януари 2022 г. В този период ще сме настроени на вътрешни революции и промени, на сериозна интелектуална работа, на дейности, от които може да повишите своето материално благосъстояние.

Вечерта ще има много верни подсказки от съдбата в сферата на любовта, връзките, партньорствата и приятелствата. Наблюдавайте събитията от 18 до 21 ч. Вложените усилия в този период ще дават своите резултати дълго време занапред.

ЛУННА ДИЕТА ПО ПЪЛНОЛУНИЕ!

Внимание, който иска да не качва килограми по пълнолуние, защото тогава това става много бързо и лесно, т.к. организма е склонен повече да задържа, по-малко да изразходва, то трябва да приложи лунната диета.

Още от днес след 15 ч. да се ограничи храната, да се избягват храните с животински произход. Не консумирайте солени и консервирани храни. Същите съвети важат и за утре в деня на самото пълнолуние – 22 август. Който има стабилна практика и опит в гладуването, може да бъде само на течности, без храна.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел