21 АВГУСТ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Ефективната част на деня започва едва след 12.30 ч., до тогава Луната е без курс. Бъдете внимателни и не предприемайте нови и важни неща.

Особено внимателни бъдете във финансовите дела днес, въздържайте се от големи покупки, не правете инвестиции, не преговаряйте за пари, отложете банковите операции.

Денят е специфичен и не благоприятства харченето на много пари.

След 12.30 ч. Луната вече нализа във Везни. Това е знакът са партньорствата, на любовта и приятелските връзки. Днес и утре тази тема ще бъде актуална. Непременно отделете време и внимание на приятели и любими хора, постарайте се хармонизирате отношенията си, особено ако скоро сте имали напрежения.

Днес е ДЕН БЕЗ БОГАТСТВО. Похарчените пари в такъв ден трудно се възстановяват. Това предупреждение важи и за  23 август в неделя, защото също е такъв ден. Повече за тези специфични дни може да прочетете ТУК.

ЛУНА БЕЗ КУРС:  06.37 ч. – 12.17 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв