21 АПРИЛ 2022 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

ДЕН С БЛАГОПРИЯТНА ФИНАНСОВА АКТИВНОСТ!

От вчера Слънцето вече е в Телец. Винаги при смяната на знак от такова голямо планетно тяло се очакват промени, събития, смяна на настройката и енергийното общо състояние.

Днес вече ще може да се ориентирате какви ще са тенденциите до средата на месец май. Непременно си направете анализ накъде насочвате своята енергия и време, дали те са в позитивен план с инвестиция за бъдещето или се губят в незначителни теми и съмнителни каузи. Сега вече трябва да бъдем много практични, добре да управляваме ресурсите си. Луната вече е в Козирог, настройва ни делово, най-важното ще бъде нашата работа и преки задължения, постигането на набелязаните цели както в кариерата, така и в обучението.

Като цяло денят е много позитивен и производителен, обърнете внимание, че е ден и с благоприятна финансова активност.

Слънцето и Луната са в чудесен аспект, това дава баланс и реализация на най-добрите качества, повишаване на силите, нарастване на имунитета.

Непременно обърнете внимание на случващото се в обедните часове от 12 до 14.30 ч., ако имате някакви трудности за преодоляване, много трябва да сте стриктни и да не избягвате   отговорности. Това е една символична проверка, дали може да продължите по избрания път.

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Кей Би Си Банк България ЕАД, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


Копирането е заключено.