21 АПРИЛ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Луната все още е в Лъв. Това е огнен знак, който ни настройва на по-голяма активност, творческа изява и реклама на дейността.

Потърсете нови контакти, покажете своите възможности, таланти и желания. Сега Луната е в нарастваща фаза и е благоприятно това да се направи.

Рано сутринта може да се появи нервно напрежение и неудовлетворение. Вероятно ще се наложи с някого или с нещо да се съобразявате. Започват да се проявяват и първите тенденции за забавяне, трудности и отлагане, които ще станат по-видими към 27 април, когато е пълнолунието в Скорпион.

Особено силни и знакови ще са часовете от 10-12 ч., когато дадени събития ще ви покажат правилната посока за следващите две седмици. Важно е да се концентрирате и да следите какви събития се случват и каква информация постъпва в този интервал.

Ще бъде актуална днес и темата за покупки, особено на по-големи и луксозни стоки.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел