21 АПРИЛ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Луната е в Овен и днес е в хармонични аспекти с Венера, Меркурий и Марс.

Тези взаимодействия  ще донесат повече енергия и тонус,  ще  помогнат да се преодолеят останалите трудни фактори и аспекти.

В 10 ч. Слънцето и планетата на кармата, дисциплината, ограничението и трудностите Сатурн  са в точен напрегнат аспект, който ще е активен до 25 април. Той създава чувство на вялост и недостатъчна решимост.  Ще възникнат препятствия от личен, служебен и професионален характер. Вероятно ще се наложи да се поемат нови отговорности и работа, но без промяна на заплащането. Напрежения и  с властта и закона ще ни носят дискомфорт.

 Сатурн изисква смирение. Той налага временно да се отстъпи от дадени позиции.

Това е най-мъдрата мярка, която предпазва от излишна загуба на енергия и навлизане в песимизъм и негативизъм.

Принципът на Сатурн е и ограничение и самодисциплина, ако се премине успешно този урок, се придобиват много полезни качества, които ще потрябват в бъдеще.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел