20 ЮНИ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Очаква ни важен ден на приключване, финализиране, освобождаване. Непременно намерете време да почистите дома и пространствата, които най-често обитавате. В това число се препоръчва и диета или поне по-лек хранителен режим, който е добре да се проведе или 24 или 12 часа преди и след точната фаза на новолунието

В неделя ни очаква много силен енергиен ден, в който се съчетават две важни събития: Лятното слънцестоене, новолунието и слънчевото затъмнение в първия градус на зодия Рак.

Днес проведете усилена  подготовка за тези събития, като подредите мислите си, освободете се от паразитни навици и обсебващи хора, започнете да се подготвяте към цялостен процес на обновление.

Добрата новина е, че днес имаме хубав аспект на Марс с Юпитер, който ще продължи до 26 юни окаже добра поддръжка в този особен период.

Този аспект ще помогне за прилив на енергия, която много ще ни бъде нужна в навечерието на новолунието и затъмнението.

Той ще поддържа  самочувствието и увереността, че настъпват по-добри дни, възможности и периоди.

ВНИМАНИЕ! РЕТРОГРАДНА ВЕНЕРА ОТ 13 МАЙ ДО 25 ЮНИ. ПРОЧЕТЕТЕ ТУК КАКВО НЕ ТРЯБВА ДА ПРАВИТЕ ПРЕЗ ТОЗИ ПЕРИОД.

*ВАЖНО! РЕТРОГРАДЕН МЕРКУРИЙ!  От 18 юни  до 12 юли 2020 г. Меркурий е   ретрограден.

В този период НЕ се препоръчват сключване на  договори, започване на нова работа,   стартиране на нови начинания,  големи покупки. Трудно ще се борави с всички средства за масова комуникация и транспорт. Вероятни са повреди, неприятности с техника и необяснимо бавен информационен и транспортен трафик. При пътуване – винаги тръгвайте по-рано, пазете и проверявайте пари, документи и багаж. Наблюдавайте си вещите и имуществото.

Повече за ретрограден Меркурий можете да прочетете ТУК  и ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел