20 ЮНИ 2019 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Луната вече е във Водолей.

Рано сутринта в 6.19 ч. Марс и Плутон са в точен напрегнат аспект, който ще зададе напрегнат и конфликтен тон на деня. Този аспект дава много енергия, дори засилва амбицията, но и води до яростна конкуренция, стълкновения, противопоставяния и агресивно поведение. Дори не се препоръчва да се ходи на обществени места, защото енергетиката ще е силно натоварваща. Не общувайте с хора с криминално минало.

Силно ще се активира желанието за самоутвърждение, но това няма да става по-спокоен и хармоничен начин, а чрез демонстриране на сила и незачитане на права и закони.

Особено нехармонични ще са часовете от от 13-17 ч., не се натоварвайте тогава и не си изпускайте нервите. Не предизвиквайте хора с агресивно поведение.

И накрая една добра новина: утре очакваме астрономическото Лято! В 18.55 ч. на 21 юни, ще настъпи Лятното слънцестоене и Слънцето ще премине в зодия Рак.

ЛУНА БЕЗ КУРС: 00.00 ч. – 05.02 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв