20 ЮЛИ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Тази вечер в 20.34 ч. настъпва новолуние в 29-тия градус на зодия Рак.

До тогава трябва все още да се занимавате с приключване, почистване, изхвърляне на старото и ненужното и подреждане на работното и  жилищно пространство.

За тази година това е второто новолуние в Рак, предходното беше на 21 юни в 1-вия градус на този знак. Когато за дадена година се случи да имаме по две новолуния в даден знак, това силно подчертава темите, които се свързват с него.

В конкретният случай става въпрос за дома, семейството, децата, родителите, имотите, които притежаваме и управляваме.

Това новолуние ще се окаже решаващо за някои лични или бизнес отношения. Ако до момента е имало напрежения или неразбирателство, сега настава време за трансформиране на отношенията или дори за раздяла.

Ще трябва да се положат усилия и от двете страни, за да се постигне хармония и консенсус.

Възможни са и трудности в професионалната реализация, напрежения с началници, управляващи и законови структури. Необмислените протести и прибързаните ви искания, може да доведат до по-голяма безпътица и неудовлетворение. Защото ако не положите усилия да промените нещо в себе си, дори и на новото работно място, да речем, с нови управляващи, ще изпитвате същия дискомфорт. Каквото излъчваме, това и привличаме, промяната трябва да дойте първо от нас.

След като настъпи новолунието вече може да се пишат желанията. Обърнете внимание, че има и период на Луна без курс от 20.56 ч. до 23.17 ч. В този интервал все още не започвайте нищо ново, не споделяйте идеите си и не обявявайте новите си намерения.

Принципно, дори и на Луна без курс, може да се пишат желания, защото тогава разумът е притихнал и можем с лекота да вършим своите духовни занимания. Но, който се притеснява, че няма да може да се фокусира достатъчно добре върху желанията си, нека да ги напише утре.

  • Повече за новолунието в Рак може да прочетете ТУК
  • Напътствия за писане на желанията може да прочетете ТУК
  • Вечерта след 18 ч. намерете време да запалите свещ и обиколете с нея всички помещения, за да може да прогоните старата, застояла и негативна енергия. Оставете свещта да гори поне до настъпването на новолунието. Внимавайте, не я оставяйте без надзор, особено ако имате малки деца и домашни любимци.

ЛУНА БЕЗ КУРС:  20.56 ч. – 23.17 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел