20 ЮЛИ 2019 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Отново динамични дни ни очакват в събота и неделя, защото Меркурий ще се съедини със Слънцето утре. Този аспект дава повишена чувствителност, нервната система става свръхвъзбудима. Утре очакваме два точни аспекта на Слънце с Меркурий и на Венера с Плутон, които още от днес започват да дават своето проявление.

Слънцето и Меркурий ще са в съвпад. Това много ще активизира контактите, разговорите, търсенето на информация. Ако нещо много дълго време сте търсили или сте искали отговори, то в тези два дни може и да се покажат на повърхността.

Използвайте този аспект за преговор и обучение, така ще угасите превъзбудената нервна система, защото Меркурий управлява нервната система  и „подгрян“ от Слънцето много се активизира.

Венера и Плутон ще донесат много тревоги на влюбените, това ще е поредно изпитание за за партньорствата в личен и служебен план.

Пазете се от манипулативни и осъждащи действия и думи. Самите вие не се стремете да обсебвате партньора си, защото това ще го изплаши и отблъсне.

Много внимавайте с изблиците на ревност днес и утре, не обвинявайте преди да сте се убедили, че си заслужава. А и самите вие не давайте поводи за ревност, това може много да отнеме от доверието и обичта.

ВАЖНО! РЕТРОГРАДЕН МЕРКУРИЙ От 8 юли до 1 август 2019  очакваме ретрограден Меркурий. Меркурий ще промени своя знак в хода на ретроградното си движение. На 19 юли се връща в зодия Рак. При такива обстоятелства, се променят и плановете, намеренията, взетите решения по време на ретроградния период. Много лесно ще се справите с ретроградния ход на Меркурий, като запомните най-важното: не предприемайте нови и важни начинания, защото няма да са успешни и трайни. Фокусирайте се предимно към довършване на започнати вече инициативи и проекти.

В този период НЕ се препоръчват сключване на  договори, започване на нова работа,   стартиране на нови начинания,  големи покупки. Трудно ще се борави с всички средства за масова комуникация и транспорт. Вероятни са повреди, неприятности с техника и необяснимо бавен информационен и транспортен трафик. При пътуване – винаги тръгвайте по-рано, пазете и проверявайте пари, документи и багаж. Наблюдавайте си вещите и имуществото.

Повече за ретрограден Меркурий можете да прочетете ТУК  и ТУК


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв