20 СЕПТЕМВРИ 2022 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Очаквайте днес приятна вест, жест или изненада. Енергетиката на деня ще бъде лека и приятна особено до 14 ч.

Възможно е да получите мил жест от приятели или дори от непознати. Ще има и добри финансови новини и парични постъпления.

Ако до момента са били зациклили отношения и преговори, сега с лекота ще бъдат преодолени различията.

Денят е вдъхновяващ и успешен за всички, които имат творчески професии и им трябват нови идеи и свежа енергия.

Рано сутринта в 7.45 ч. Венера е в хармоничен аспект с Уран, този аспект носи за всички благоприятни вибрации. В такъв ден стават  неочаквани запознанства,  бързи приятелства и светкавични влюбвания.  Относно влюбването, сега не е много подходящ момент, защото е ретрограден Меркурий, затова си оставете правото за първа среща да бъде след 2 октомври.

След 14 ч. ще трябва вече да се взимат важни решения, да се прояви смелост и твърдост. Нещо, което не ви е особено приятно ще изисква особено внимание.

След 19 ч. вече Луната е без курс до полунощ – неудачно време за срещи, запознанства и нови емоции. Не избързвайте да стартирате отношения, защото няма да са трайни.

За сряда може да си направите планове, денят ще е благоприятен!

Напомняне: На  21 септември  2022 г. е Екадаши. Постът започва от сутринта, след 06.00 часа и  продължава до 6 часа (сутринта) 22 септември. Излизане от поста, т.е. първото захранване е след 6 часа сутринта на 22 септември, повече за Екадаши  ТУК

Ако по някаква причина не можете да спазите Екадаши на посочената дата, то може да проведете поста и на следващия ден Двадаши. Тогава ще започнете след 6 часа сутринта на 22 септември и ще излезете от поста на 23 септември 2022 г. след 6 ч. сутринта.

Възможно е датите за Екадаши понякога да се различават според различни източници.  Не се вълнувайте, не става въпрос за грешка, а за различни източни традиции. Верни и достатъчно енергийни ще бъдат всички посочени дати, защото имат своята духовна обосновка. Изберете сами, коя дата да спазвате, винаги ще имате полза.

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Кей Би Си Банк България ЕАД, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


Копирането е заключено.