20 СЕПТЕМВРИ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Новата седмица започва с хубава енергия и добри аспекти. Днес и утре ни очакват два продуктивни и силни дни.

Намираме се един ден преди пълнолуние в Риби, което видимо ще ускорява ритъма ни на живот. Приливната вълна от енергия, добро настроение и ентусиазъм ще ни помогне да придвижим своите проекти.

Особено ще е обострена интуицията на 20 и 21 септември. Много от застоялите теми и разговори ще намерят своя благоприятен изход.

Денят е подходящ за делови контакти, оформяне на документи, договори, старт на ново обучение или продължаване на вече започнатото. Меркурий – планетата на търговията и знанието е добре аспектирана и ни дава възможност да преодолеем трудностите по преговори и намиране на съгласие.

Каквото започнете днес и утре има благоприятната възможност да се развива устойчиво и трайно, защото се започва преди и на пълнолуние. Добре е да се организирате максимално и да дадете тласък на това, което искате да придвижите напред.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел