20 СЕПТЕМВРИ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Луната вече е в Скорпион и веднага задава сериозен тон на деня. Веднага ще се активизират финансовите теми, както и всичко, което е спешно и не търпи отлагане.

В тези дни човек става по-осъдителен и по-черноглед, затова внимавайте да не направите и вие тази грешка.

От сутринта до 15 ч. Луната е в напрегнат аспект с Уран, който ще допринесе за нервно напрежение у дома, сприхавост и избухливост, неоснователни претенции към близките може да допринесат за бурни конфликти.

След 15 ч. до края на деня Луната вече ще е в конфликтен аспект с Венера, който ще направи трудно общуването с нежния пол. Настроението ще е променливо, решенията и действията – непрактични.

Избягвайте ненужните разходи, не се поддавайте на леност, защото настроението и енергията още повече ще спаднат.

От днес започва да се сформира напрегнат аспект на Меркурий с Плутон, който ще е точен утре. Внимавайте със словото, не влизайте в конфликти, защото може да кажете неща, за които после ще съжалявате.

ВНИМАНИЕ! РЕТРОГРАДЕН МАРС от 10 септември до 14 ноември. Повече за ретрограден Марс прочетете ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв