20 СЕПТЕМВРИ 2019 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Луната вече е в Близнаци, аспектите за деня са благоприятни и ще подпомагат всички дейности. Три планети днес са във въздушен знак, което активизира контактите, мисълта, движението, усвояването и обработка на информация и обучението.

Продължава и днес хубавата енергийна вълна, предизвикана от хармоничното въздействие на Марс и Плутон.

Всички изоставени административни дейности може да активирате днес, успешно ще се справите с обществени организации и властови структури.

Днес може да се вземат важни решения, справедливи и смели, които да разчистят пътя ви за новото

Денят е подходящ за повече физически натоварвания, спортувайте, изразходвайте натрупаната енергия. Използвайте я конструктивно, за промени, подреждане на околното пространство, освобождаване от стари вещи, ремонт.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел