20 ОКТОМВРИ 2022 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Деловата част на деня е твърде кратка днес, постарайте се всичко важно да свършите от сутринта до 13.36 ч. В този интервал, всичко ще върви доста динамично и ползотворно.

След 13.36 ч. до 19.27 ч. вече Луната е без курс, това е време на разсеяност и липса на реализация. Отменете важните бизнес срещи. Предпочитайте самостоятелните занимания, общуването няма да доведе до положителни резултати, всичко казано и обещано няма да се случи.

Днес трябва да се внимава в любовта и взаимоотношенията, защото Венера и Плутон са в точен нехармоничен аспект. Той може да провокира ревност, манипулации, желание за обсебване и редица вманиачени реакции. Труден аспект е, защото може да донесе проблеми както в общуването и любовта, така и във финансовата сфера. А, когато тези теми за преплетени става най-сложно.

Вероятни са и проблеми между колеги и бизнес партньори. Много внимателно управлявайте своите финансови средства. Не давайте пари назаем, не теглете кредити.

Напомняне: На  21 октомври  2022 г. е Екадаши. Постът започва от сутринта, след 06.00 часа и  продължава до 6 часа (сутринта) 22 октомври. Излизане от поста, т.е. първото захранване е след 6 часа сутринта на 22 октомври, повече за Екадаши  ТУК

Ако по някаква причина не можете да спазите Екадаши на посочената дата, то може да проведете поста и на следващия ден Двадаши. Тогава ще започнете след 6 часа сутринта на 22 октомври и ще излезете от поста на 23 октомври   2022 г. след 6 ч. сутринта.

Възможно е датите за Екадаши понякога да се различават според различни източници.  Не се вълнувайте, не става въпрос за грешка, а за различни източни традиции. Верни и достатъчно енергийни ще бъдат всички посочени дати, защото имат своята духовна обосновка. Изберете сами, коя дата да спазвате, винаги ще имате полза.

 

ЛУНА БЕЗ КУРС13.36 ч. – 19.27 ч. !!!

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


Копирането е заключено.