20 ОКТОМВРИ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Днес в 17.58 ч. настъпва пълнолуние в Овен. Това пълнолуние ще е в напрегната конфигурация с Марс и Плутон. Обстановката става напрегната и нестабилна. Както в обществено-политически и международен план, така и в личен.

Ако до момента е имало нехармонични и тлеещи конфликти, то сега това пълнолуние ще ги извади на повърхността и ще им даде ход за разрешаването им или задълбочаването им.

Най-трудни ще са дните до 22 октомври включително, бъдете подготвени за динамични събития. Може да се прекратят партньорства, да станат усложнения в бизнеса, да възникнат дори и юридически усложнения, съдебни искове и спорове. Бъдете готови да реагирате ако в момента сте в такава гореща точка.

Но, все пак, не бързайте да се притеснявате и унивате от тази прогноза, всяко подобно астрологично събитие винаги разчиства пътя от проблеми и дава възможност за нови решения. След време дори може да сте доволни от тези процеси.

От днес до 31 октомври може да проведете важни за вас дейности, да стартирате проекти, да направите промени. Но, това трябва да става внимателно, да се проявява мъдрост и гъвкавост. До края на октомври ще има и трудни аспекти и неефективни дни, затова следете за прогнозите и обръщайте внимание, кога Луната е без курс, това е време на неефективност, избягвайте го.

ЛУННА ДИЕТА ПО ПЪЛНОЛУНИЕ!

Който иска още от днес след 12 ч. до утре вечерта може да проведе вълшебната разтоварваща ЛУННА ДИЕТА, която ще предпази от натрупване на излишни килограми по време на приливната вълна на пълнолунието, което е утре. Диетата може да протече в два формата, само на плодове и зеленчуци, без храни от животински произход или само на течности. Изберете вариант, който ще може да понесете лесно без затормозяване. Днес и утре не се препоръчва да се употребява алкохол и други упойващи средства и силни успокояващи лекарства, защото ще действат по-силно от обикновено и е опасно за здравето.

ЛУНА БЕЗ КУРС: 17.58 ч. – 23.00 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел