20 ОКТОМВРИ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Напомням, че днес е ДЕН БЕЗ БОГАТСТВО, затова недейте да си търсите нова работа, да подписвате договори и да говорите с бизнес-партньори. Недейте да правите и големи покупки и инвестиции, защото трудно след това ще си възвърнете загубите.

Точно такъв ден се явява и 22 октомври. Относно търсенето на нова работа, да предупредя, че е крайно неблагоприятно да я търсите в периода до 15 ноември включително. Дори ако не е особено спешно, заради доходите, не започвайте нова работа в този период, защото ще е неудовлетворителна и временна.

Днес преживяваме отново опозицията на Меркурий с Уран, която беше на 7 октомври. Вероятно ще се възобновят стари конфликти и напрежения, недейте да навлизате днес в спорове и не си търсете правата, защото освен неразбиране и нерви, нищо друго няма да постигнете.

От сутринта до15 ч. концентрацията и вниманието ще са силно занижени, внимавайте в преценките. Все още сме под въздействието на напрегнатия аспект между Марс и Юпитер, който ще ни кара да полагаме много усилия, и въпреки това резултатите ще бъдат посредствени или неудовлетворителни.

Относително по-спокойната и продуктивна част на деня настъпва след 15 ч. до края на деня.

За тези, които са интуитивни и които обичат да следят знаците на Съдбата, наблюдавайте днес какви мисли и чувства, идеи и настроения преминават през вас в часовете от 19-22 ч.

В това число следете и предложенията и информацията, която постъпва в тези часове.

Те ще са силно показателни за следващите две седмици, ще ви покажат правилната посока.

Венера вече се приближава с хубав аспект към Плутон – това ще активизира творческия потенциал, благоприятно ще се разрешат финансови и бизнес въпроси. Активизират се емоционалните, любовни и сексуални сценарии. Активизират се приятелските връзки.

Тази тенденция се запазва и дори се засилва утре, защото тогава този аспект ще е точен.

За утре сутрин си назначавайте важните дела и срещи за след 9.45 ч., защото до тогава Луната ще бъде без курс.

ВНИМАНИЕ! РЕТРОГРАДЕН МАРС от 10 септември до 14 ноември. Повече за ретрограден Марс прочетете ТУК

ВАЖНО! РЕТРОГРАДЕН МЕРКУРИЙОт 14 октомври до 3 ноември 2020 г.  е ретрограден Меркурий.

БЪДЕТЕ ОСОБЕНО ВНИМАТЕЛНИ В ТОЗИ ПЕРИОД, ЗАЩОТО СЕ НАСЛАГВА С РЕТРОГРАДНИЯ ЦИКЪЛ  НА МАРС. НЕ ЗАПОЧВАЙТЕ НОВИ ПРОЕКТИ И ИНИЦИАТИВИ, ЗАЩОТО НЯМА ДА СА УСПЕШНИ И ПРОДЪЛЖИТЕЛНИ.

В този период НЕ се препоръчват сключване на  договори, започване на нова работа, стартиране на нови начинания,  големи покупки. Трудно ще се борави с всички средства за масова комуникация и транспорт. Вероятни са повреди, неприятности с техника и необяснимо бавен информационен и транспортен трафик. При пътуване – винаги тръгвайте по-рано, пазете и проверявайте пари, документи и багаж. Наблюдавайте си вещите и имуществото.

Повече за ретрограден Меркурий можете да прочетете ТУК  и ТУК


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв