20 ОКТОМВРИ 2019 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛКликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Не забравяйте, че днес и утре са дните на семейството и роднините. Обърнете внимание на децата и близките си. Днес до 10 ч. може да се почувствате изнервени и затормозени от всякакви домашни дела.

Особено важни са часовете от 10-12 ч., които ще ви покажат коя е правилната посока, кои са правилните решения и поведение.

Добрата новина за деня е, че Венера е в хармоничен аспект със Сатурн. Разклатените отношения, разбитите връзки ще имат шанс да се закрепят. Венера от 8 октомври е в Скорпион. Когато преминава през този знак тя предпочита грозната истина, която предизвиква мощна вълна от преживявания и дори страдания. Но, сега, ако все пак нещо е останало здраво в любовните, партньорски и любовни отношения ще може да се възкреси. А обидите и разочарованията бързо да се забравят. Не се инатете и не задържайте обиди и лоши мисли. Днес и утре се дава шанс за възстановяване на отношения.

Ако при вас такава ситуация на възстановяване не се проиграе, то означава, че нищо здраво и перспективно няма в тези отношения, откажете се, оставете да потънат в миналото.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!