20 НОЕМВРИ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


След вчерашното лунно затъмнение постепенно започват да се изясняват темите и обстоятелствата, които то ни е донесло.

В никакъв случай не трябва да очакваме само лоши неща от затъмненията. Те носят важни, видими, сериозни събития, които не е задължително да са негативни.

Каквито и промени да са настъпили, просто трябва да се приемат, не се опитвайте да задържите това, което иска да си отиде. Днес вече е денят за анализ, затова говорим още за затъмнението.

Това пълнолуние и лунно затъмнение може да донесе и приятни финансови изненади и нови бизнес-възможности. И дано вече да сте го усетили това, всеки по своеобразен начин, разбира се в зависимост от личната му карта (хороскоп) и карма.

Денят обещава да е благоприятен и наситен с много общуване, срещи и движение.

Луната вече е в Близнаци и е в хармонични аспекти през целия ден. Днес и утре непременно намерете време да излезете на чист въздух, на разходка сред природата. Направете и дихателни упражнения, белите дробове ще се нуждаят от това, докато Луната е в Близнаци. Този знак управлява дихателната система.

Ако имате важна работа, която изисква концентрация- свършете я до 14 ч., тогава ще се прояви максимум дисциплина и воля.

Вчера Венера, която принципно се намира в знака на Козирог беше в хармоничен аспект с Уран. Това са изненадващи приятни срещи, добри любовни и финансови новини, които и днес ще са активни в пълна сила.

Вечерта бъдете по-умерени в обещанията, не се подлъгвайте по непроверени данни и предложения, защото може да са силно преувеличени.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел