20 НОЕМВРИ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Луната вече е във Водолей, въздушен и интелектуален знак, който ще ни подтикне към общуване и споделяне на нови идеи и интереси.

Но, днес вече събитията ще вървят малко по напрегнато и невротично, ще се появява бързо раздразнение и нетърпение.

Хармоничните часове за деня са от сутринта до 11 ч. и от 15 до 18 ч. През целия ден трябва да се проверява постъпилата информация и да се тръгва по-рано на уречените срещи.

Напрегнатите и нервни часове са от 11 до 15 ч и след 18 ч. до края на деня.

Непременно отделете време за любимите си хора и за близки приятели, с които вчера евентуално сте имали леки недоразумения или отчуждение, за да не допуснете охлаждането да се задълбочи.

Цял ден проявявайте и разумност с парите, не правете не обмислени покупки и инвестиции. Днес средствата бързо ще се стопяват и трудно ще може да ги контролирате.

За утре напомням – цял ден Луната ще е без курс, не планирайте нищо важно, особено ако е свързано с дълго пътуване, с ремонт или продължителна работа с машини и режещи инструменти.

Утре вечерта Слънцето ще се премести от Скорпион в зодия Стрелец. Тежките, трансформационни и изпитателни енергии по Скорпиона вече остават в миналото.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

 • mishell.nikleva@gmail.com
 • тел: 0899 38 99 99
 • тел: 0887 20 42 34

 • 5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


  ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

  Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

  Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

  Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

  С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

  Мишел


  5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв