20 НОЕМВРИ 2019 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Луната вече е в Дева, чудесна възможност да се увеличи нашата прецизност и трудолюбивост. Точно от това ще се нуждаем днес, когато Меркурий вече е стационарно/директен.

Днес е най-забавена скоростта при комуникациите, затова тръгвайте навреме и шофирайте внимателно, вероятни са проблеми по транспорта, както и непонятни „хлътвания“ на интернет, изгубени имейли, объркани телефонни обаждания. Проверявайте всичко по няколко пъти преди да го предадете или изпратите.

Марс и Уран днес са в хармонични аспекти с Луната, това ще подпомогне огромното струпване на работа и ангажименти днес. Дори и да не сте били запланували много работа за днес, ще видите че изневиделица ще се струпат прекалено много задължения. Това е типично за стационарния Меркурий.

Довечера от 21.06 ч. той вече тръгва в директна посока. Но не очаквайте веднага събитията да се ускорят, едва след 2 дни планетата ще възстанови своята скорост и всичко задържано до момента ще се активизира.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел