20 МАРТ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Днес в 11.39 ч. Слънцето преминава от Риби в Овен и настъпва Пролетното равноденствие, това е началото на астрономическата пролет. В този ден започва и астрологичната Нова година.

Очаква ни важен, силен ден, в който ще се изпълним с мощни енергии и ще се заредим с ресурси за следващите три месеца. Винаги, когато Слънцето преминава в кардиналните знаци Овен, Рак, Везни и Козирог става видима промяна в енергетиката не само в природата, тогава се сменят сезоните, но и в настроението и мотивацията на хората.

Отключва се силен творчески и съзидателен Импулс с настъпването на зодиакален знак Овен. Този знак е пионер, първооткривател, той смело върви напред и проправя път в бъдещето.

Направете своите планове за следващите три месеца. Може да се фокусирате и да предприемете важни важни начинания, да изберете нова линия в живота си. Енергията на пролетното равноденствие е толкова силна и мощна, че дава възможност на инициираното в този ден дълго време да се задържи и добре да се реализира.

Ако практикувате различни духовни и енергийни практики и ритуали, то днес е изключително полезно да ги направите.

Постарайте се да направите всичко това в светлата част от денонощието, тогава ще има много по-голяма сила.

Вечерта след 18 ч. вече бъдете по-внимателни и недоверчиви. Не прибързвайте, проучете предложенията, обмислете добре и вземете решение едва утре сутринта.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв