20 МАРТ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛКликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


НАСТЪПВА ПРОЛЕТНОТО РАВНОДЕНСТВИЕ, ЧЕСТИТА ПРОЛЕТ!

Рано сутринта в 5.51 ч. Слънцето преминава в Овен до 19 април и слага начало на астрономическата пролет. Днес е пролетното равноденствие, много силен енергетически ден, когато се залагат тенденциите за следващите три месеца.

Светлата и тъмната част от денонощието стават равни, Слънцето пресича екватора, настава пролет!

От дневни времена този ден се свързва с магическа енергия, смята се че Бог-Слънце слиза на Земята и изпълнява желания. Затова е подходящо време за различни енергийни практики, правене на планове, молитви и желания.

Станете рано и посрещнете изгрева, поздравете Слънцето, заредете се с енергия. Не изпадайте в депресия, всяка кризисна ситуация ни дава възможност за ново начало.

Днес е и денят на Астролога, защото е началото на новата астрологична година, която се отчита от 0° на зодия Овен.

Слънцето и Сатурн са в хармоничен аспект, който ще ни помогне да си построим реалистични планове. Преодоляват се страховете, заместват се с чувство на увереност. Дисциплината вече не е плашеща, тя дори подпомага за разкриването на скрити положителни качества.

Обърнете внимание, че ще има продължителен период на Луна без курс от 11 ч. до края на деня. Бъдете внимателни и не вършете нищо важно. Това е подходящо време само за духовни практики, уединение, самообразование и вършене на рутинни дейности, които не изискват особена концентрация.

ЛУНА БЕЗ КУРС: 11.01 ч. – 24.00 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!