20 МАРТ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


НАСТЪПВА ПРОЛЕТНОТО РАВНОДЕНСТВИЕ, ЧЕСТИТА ПРОЛЕТ!

Рано сутринта в 5.51 ч. Слънцето преминава в Овен до 19 април и слага начало на астрономическата пролет. Днес е пролетното равноденствие, много силен енергетически ден, когато се залагат тенденциите за следващите три месеца.

Светлата и тъмната част от денонощието стават равни, Слънцето пресича екватора, настава пролет!

От дневни времена този ден се свързва с магическа енергия, смята се че Бог-Слънце слиза на Земята и изпълнява желания. Затова е подходящо време за различни енергийни практики, правене на планове, молитви и желания.

Станете рано и посрещнете изгрева, поздравете Слънцето, заредете се с енергия. Не изпадайте в депресия, всяка кризисна ситуация ни дава възможност за ново начало.

Днес е и денят на Астролога, защото е началото на новата астрологична година, която се отчита от 0° на зодия Овен.

Слънцето и Сатурн са в хармоничен аспект, който ще ни помогне да си построим реалистични планове. Преодоляват се страховете, заместват се с чувство на увереност. Дисциплината вече не е плашеща, тя дори подпомага за разкриването на скрити положителни качества.

Обърнете внимание, че ще има продължителен период на Луна без курс от 11 ч. до края на деня. Бъдете внимателни и не вършете нищо важно. Това е подходящо време само за духовни практики, уединение, самообразование и вършене на рутинни дейности, които не изискват особена концентрация.

ЛУНА БЕЗ КУРС: 11.01 ч. – 24.00 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв