20 МАРТ 2019 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛКликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Намираме се един ден преди пълнолуние и пролетно равноденствие. Всъщност равноденствието настъпва две минути преди полунощ на 20 март в 23.58 ч. срещу 21 март.

Точно в този момент Слънцето навлиза в Овен и започва Новата астрологична година. Настъпва астрономическата пролет. Истинските енергии на равноденствието ще усетим утре, на 21 март.

Денят е изключително активен и показателен за много събития занапред.

Ще имате важна опорна точка за справяне със занемарени проекти и други дейности, които най-сетне ще получат полезна доза енергия за довършване и някакво развитие.

Едва сега може да се ориентирате откъде идват проблемите, да видите причините, които са довели до усложнения и неразбирателства.

Марс и Плутон са в хармоничен аспект, които усилват волята и дават желание за действие.

Ретроградният Меркурий е в хармоничен аспект със Сатурн, които ще дадат добра дисциплина и организация, правилно фокусиране върху най-належащото.

ЛУННА ДИЕТА! ЛУННА ДИЕТА!

Наближава пълнолуние и с него и вълшебната и полезна лунна диета. Луната отговаря за храненето и грижата за здравето. Ако поне в тези два дни в месеца – на пълнолуние и на новолуние проведете лечебно проведете лечебно гладуване или здравословна диета, ще поддържате своето здраве и физическа форма.

Започваме от 15 ч. на 20 март и продължаваме до 15 ч. на 21 март. Т.е. – 12 часа преди точната фаза на пълнолунието и 12 часа след нея. За по-напредналите в гладуването или диетите часовете може да са 24. Т.е. – започваме диетата 24 часа преди точната фаза и още толкова след нея.

Принципно същото важи и за новолунието.

ЛУНА БЕЗ КУРС: 17.23 ч. – 24.00 ч. !!!
Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.

ВАЖНО! РЕТРОГРАДЕН МЕРКУРИЙ!
Повече за ретрограден Меркурий можете да прочетете ТУК и ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

Повече за Луна без курс можете да прочетете тук:

Луна без курс


ВАЖНО! РЕТРОГРАДЕН МЕРКУРИЙ! От 5 март до 28 март 2019 г.