20 МАЙ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Луната вече е в Дева, която ще ни помогне днес и утре да сме пунктуални, прилежни и трудолюбиви.

Венера и Сатурн са в точен хармоничен аспект, който ще помогне да сложим ред в своите връзки, отношения и чувства. Както и в деловата си работа, особено ако се касае за оформяне на документи, юридически казуси или творчески проекти.

Венера отговаря и за парите, затова днес и утре ще може да се сложи ред и във финансовите въпроси.

Късно вечерта в 22.38 ч. Слънцето преминава от Телец в Близнаци до 21 юни. Честито на всички представители на този знак. След настъпването на рождения ви ден започва нов период на изява и подновяване на жизнените сили.

При преминаването на Слънцето в нов зодиакален знак се задава нова житейска тема и нов ориентир. С настъпването на зодия Близнаци се активират темите свързани с обучение, комуникации, обмен на информация, усвояване на нови практически знания, пътувания и кратки придвижвания в пространството. Независимо дори от настъпващия период на ретрограден Меркурий от 30 май до 23 юни, дните ще бъдат наситени с много срещи, разговори, пътувания и предаване на информация.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв