20 МАЙ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


От сутринта Луната е в Телец. Който е ранобуден, ще може да улови важни енергийни подсказвания от съдбата. Сутрешните часове от 5-8.30 ч. ще се много полезни за размисъл, медитации, обмисляне на бъдещи стратегии.

От 8.30 ч. до 11 ч. може да има забавяния  и ограничения от различен характер. Настроението ще е неустойчиво, ще се наложи да изтърпите некомфортни ситуации.

Хубавата и продуктивна част на деня е от 11 до 19 ч., тогава е отлично време да свършите това, което искате да приключи бързо.

Днес и утре се очертават като важни дни във взаимоотношенията. Ретроградната Венера е в нехармоничен аспект с Нептун. Този аспект ще бъде особено труден за жените в сферата на любовта и връзките. Също и за творческите професии. Гледайте да не попаднете в плен на заблуди, напразни надежди, самосъжаление.

Не започвайте нови отношения, дори закачлив флирт, вече поставя началото на отношенията. По време на ретроградна Венера, т.е. до 25 юни не се препоръчва да се стартират нови връзки. Като прибавим след това и ретроградния Меркурий от 18 юни до 12 юли, този период се удължава. Ако искате здрави и щастливи нови отношения, стартирайте ги едва след 12 юли, а още по-добре от 20 юли. Да, знам какво ще кажете, че това е дълъг период, че ни ви се позволява дори да „дишате“ и т.н., но това е положението на небето 🙂

След 19 ч. до края на деня нараства нервното напрежение, може да настъпят семейни недоразумения.

Следобед в 16.50 ч.  Слънцето преминава в Близнаци до 21 юни 2020 г. В този период се засилва бързината на мислите и действията, любознателността, контактите, кратките пътувания, нараства жаждата за знания. Общуването е леко, непринудено, дружелюбно. В този период от година нараства  желанието да се занимаваме с много неща едновременно

ЛУНА БЕЗ КУРС:  00.00 ч. – 05.12 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.

ВНИМАНИЕ! РЕТРОГРАДНА ВЕНЕРА ОТ 13 МАЙ ДО 25 ЮНИ. ПРОЧЕТЕТЕ ТУК КАКВО НЕ ТРЯБВА ДА ПРАВИТЕ ПРЕЗ ТОЗИ ПЕРИОД.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел