20 МАЙ 2019 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


На вторият ден от пълнолунието в Скорпион, все още няма да са затихнали събития и емоции. Всичко, което е активирано от последните два дни и днес продължава да е актуално. Не отлагайте никакви ангажименти и задължения. Бъдете мобилизирани и много прецизни.

Днес вече Луната е в Стрелец, но настроенията и енергиите все още ще носят кризисен, трансформационен и скорпионски характер.

Може временно да изгубите мотивацията си за действие и трудно да се ориентирате в събитията за деня от 12.30-14.30 ч. След този период, до края на деня, ще ни очакват добри новини и успешни развръзки.

За да се стабилизирате след промените настъпили около пълнолунието, ще се наложи от нещо да се откажете, да оставите старото и да продължите напред. Не се притеснявайте да загърбите това, което е отживяло и видимо вече не ви помага и окрилява, а само ви затормозява.

Обърнете внимание, че след 20.06 ч. Луната ще е без курс до утре, до 11 ч. сутринта.

ЛУНА БЕЗ КУРС: 20.06 ч. – 24.00 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел