20 ЮНИ 2022 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Започваме новата седмица с хубава енергия и хармонични аспекти.

Тя  ще ни зарадва с благоприятни влияния от планетите и създаване на положителни нови възможности.  Единствено на 23 юни в четвъртък от 11 до 15 ч. ще имаме непродуктивен период, тогава Луната ще е без курс и не е добре да се предприемат важни стъпки.

Днес Меркурий и Юпитер са в хубав, действен аспект, който ни позволява да получаваме полезна информация и знания и правилно да ги използваме. Той ще ни подпомогне и за реализацията на набелязаните планове и идеи. Сега настъпва подходящо време за пътувания по бизнес или за почивка и разнообразие.

От сутринта ще има динамика и всичко ще се случва бързо и навреме.

Проследявайте обедните часове, от 12 до 14 ч. ще получите важни прозрения, послания или предложения, които ще ви покажат как да постъпите до края на седмицата.

Вечерта може да се създадете романтична и релаксираща обстановка, както за себе си, така и за любимите хора.


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


Копирането е заключено.