20 ЮНИ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


До 14 ч. на обяд Луната все още е във Везни и най-важните теми и събития ще са свързани с любовта, връзките и приятелството. Както и с творчески проекти и интереси.

До този час настроението ще е стабилно и оптимистично. Слънцето и Луната ще са в хармоничен аспект, който ще ни дава увереност и сили, а взаимоотношенията между мъжете и жените ще са максимално балансирани, особено ако се приложат и дипломатическите способи присъщи на Везните.

Обърнете внимание, че имаме един час Луна без курс от 13.53 ч. до 14.59 ч., когато времето ще е доста неефективно и неудовлетворяващо. Най-добре да си почивате и да се усамотите, да се заредите със сили.

След 15 ч. Луната вече навлиза в Скорпион и носи съвършено друго настроение и много по-висока чувствителност. Когато идват тези дни се срещаме често със силна обидчивост, сарказъм и осъдителност от околните, но и неусетно самите ние ставаме такива.

Винаги бъдете нащрек, когато Луната е в Скорпион, защото тогава излизат всички нехармонични теми, човек става много раним и мнителен.

Добрата новина е, че до края на деня Луната ще е в хармоничен аспект с Юпитер и ако не се фокусирате в нехармоничните теми и не търсите виновника за тях, то може да се възползвате от чудесната силна енергия на Скорпиона, за работа, обучение или други дейности, които все сте отлагали и не са ви стигали сили.

Пригответе се за утре да посрещате лятото! Рано сутринта в 6.33 ч. настъпва лятното слънцестоене. Утре ще е най-дългият ден и най-кратката нощ.

Напомняне: На 21 юни е Екадаши. Постът започва от сутринта, след 06.00 часа и продължава до 6 часа (сутринта) на 22 юни. Излизане от поста, т.е. първото захранване е след 6 часа сутринта на 22 юни, повече за Екадаши ТУК

Ако по някаква причина не можете да спазите Екадаши на посочената дата, то може да проведете поста и на следващия ден Двадаши. Тогава ще започнете след 6 часа сутринта на 22 юни и ще излезете от поста на 23 юни след 6 ч. сутринта.

Възможно е датите за Екадаши понякога да се различават според различни източници. Не се вълнувайте, не става въпрос за грешка, а за различни източни традиции. Верни и достатъчно енергийни ще бъдат всички посочени дати, защото имат своята духовна обосновка. Изберете сами, коя дата да спазвате, винаги ще имате полза.

ЛУНА БЕЗ КУРС: 13.53 ч. – 14.59 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.

ВАЖНО! РЕТРОГРАДЕН МЕРКУРИЙ! От 30 май до 23 юни 2021 г. Меркурий е ретрограден.

В този период НЕ се препоръчват сключване на договори, започване на нова работа, стартиране на нови начинания, големи покупки. Трудно ще се борави с всички средства за масова комуникация и транспорт. Вероятни са повреди, неприятности с техника и необяснимо бавен информационен и транспортен трафик. При пътуване – винаги тръгвайте по-рано, пазете и проверявайте пари, документи и багаж. Наблюдавайте си вещите и имуществото.

Повече за ретрограден Меркурий можете да прочетете ТУК и ТУК .


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел