20 ЮЛИ 2022 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Днес е точната опозиция на Слънцето и Плутон, това е интензивно време, когато се събужда борбата за власт, засилва се желанието за контрол, активизират се подмолни много добре замаскирани манипулации.

Може да усещате напрежение, има вероятност и от конфликти. От сутринта ще се наложи да се влезе във възможно най-добрата си и мобилизирана форма, за да се справите със задачите за деня.

Добра концентрация ще има в сутрешните часове от 7 до 12 ч., постарайте се в този интервал да свършите по-важното за деня.

От 14.30 до 17.20 ч. бъдете внимателни, веднага се справяйте с всяка възникнала задача, не отлагайте, защото няма да се почувствате добре. Възможно е да се появят предизвикателства и провокации. Обърнете внимание на правилното разпределение на капитала, ако участвате в съдружия и фирми, проявете повече ангажираност, внимавайте какво подписвате. Не всичко, което ви се представя ще се окаже истина. Потърсете си наследствата и издръжката. Ако се пуснете по течението, ще пропуснете важни финанси.

Помислете и за застраховки на имуществото, това може да се окаже много необходима стъпка след време.

След 17.20 ч. до 21.24 ч. е време на Луна без курс, нищо важно не предприемайте тогава, не приемайте предложения и не давайте обещания.

ЛУНА БЕЗ КУРС17.20 ч. – 21.24 ч. !!!

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


Копирането е заключено.