20 ЮЛИ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Хубав ден ни очаква, динамичен, изпълнен с нови възможности и добри идеи. Остава все още амбициозната настройка и „бойно“ настроение, непременно си защитавайте интересите и не допускайте да ви навлязат в личното поле. Трябва правилно да се фокусирате в най-важната тема или задача за днешния ден.

Днес Луната вече е в Стрелец, настроението определено ще бъде по-оптимистично и енергията ще се повиши значително.

Много хубави аспекти имаме за деня, които ще засилят волята и положените усилия ще дадат дори двоен резултат.

Най-хубавият аспект за деня е между Меркурий и Уран, който ще ускори информационния поток, ще дойдат нови неочаквани предложения, ще възникнат оригинални идеи. Ще ви дойдат сили и вдъхновение да свършите неща, които дълго не сте знаели как точно да започнете. Влиянието на този аспект ще бъде до 23 юли, затова хващайте момента и действайте.

Общуването с приятелите и единомишлениците ще бъде леко, приятно и мотивиращо, това е добър ден за срещи обмяна на информация.

Ако имате нужда да си подновите компютъра или телефона, както и някаква друга техника, то точно сега можете да го направите, докато трае този хубав аспект.

Винаги можете да си проверявате хубавите дати за пазар на страниците на моя сайт, където вече се старая да давам информация поне за два месеца напред, ето ТУК

Напомняне: На 20 юли е Екадаши. Постът започва от сутринта, след 06.00 часа и продължава до 6 часа (сутринта) на 21 юли. Излизане от поста, т.е. първото захранване е след 6 часа сутринта на 21 юли, повече за Екадаши ТУК.

Ако по някаква причина не можете да спазите Екадаши на посочената дата, то може да проведете поста и на следващия ден Двадаши. Тогава ще започнете след 6 часа сутринта на 21 юли и ще излезете от поста на 22 юли след 6 ч. сутринта.

Възможно е датите за Екадаши понякога да се различават според различни източници. Не се вълнувайте, не става въпрос за грешка, а за различни източни традиции. Верни и достатъчно енергийни ще бъдат всички посочени дати, защото имат своята духовна обосновка. Изберете сами, коя дата да спазвате, винаги ще имате полза.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел