20 ЯНУАРИ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Очаква ни продължителен период на Луна без курс днес. Обърнете внимание, че от 9.23 ч. – 18.45 ч. времето е неефективно.

Особено трябва да се внимава, защото тази вечер в 22.38 ч. предстои съвпад между Марс и Уран, които ще се срещнат в 7° градус на Телец.

Това е много силен енергетически аспект, дава сила и мощ, която ако не се направляват в градивна посока, може да бъде и силно разрушителен. Може да възникнат сериозни конфликти и противоречия, препоръчва се поне днес да се избягват сериозните различия, да не се влиза в спорове, защото бързо може да прераснат в неконтролируем гняв, конфликти и прекъсване на връзки и партньорства, не само от личен, но и от бизнес и обществено-политически характер.

Можете много добре да се възползвате от тази енергия, като я употребите в придвижване на текущите ви задължения или в подготовката на градивни проекти.

Това е силен травматичен аспект, да се внимава при работа с машини и инструменти, с електричество, внимателно да се шофира, да не се практикуват екстремни спортове и други занимания.

Дори и във фитнеса и при спортни тренировки трябва да се внимава, защото има опасност от травми.

ЛУНА БЕЗ КУРС: 9.23 ч. – 18.45 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел