20 ФЕВРУАРИ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Луната е в Близнаци и създава благоприятна възможност в последните два дни от ретроградния Меркурий да се набави пропуснатото в обучението, да се довършат писмени работи и отчети. Добър ден и за подреждане и довършване на изоставена работа, не го пропускайте.

Благоприятни са днес аспектите на Луната, ще има нужната дисциплина и внимание.

Марс и Венера имат точен напрегнат аспект, за мнозина вече напрегнатите теми в отношенията ще са се активизирали още от вчера. Темата ще продължи и днес много интензивно. Влиянието на този аспект ще продължи до 25 февруари.

Може да усещате силна раздразнителност, претенции и несъгласие с мнението на партньора. Не давайте поводи за ревност, защото сега това може да се окаже фатално за връзката. Другата тема, която може да скара партньорите са финансите.

Добрата новина е, че дори и да сте сгрешили и да сте взели прибързани решения относно връзките, то в скоро време ще може да поправите пропуските си. Още от другата седмица, с тръгването на Меркурий в директна посока, ще можете да възстановите добрите си отношения, стига да искате, разбира се.

Не започвайте нови отношения днес и утре, те няма да са трайни и ще са белязани с напрежение и неразбирателство.

ВАЖНО! РЕТРОГРАДЕН МЕРКУРИЙ!

От 30 януари до 21 февруари 2021 г. Меркурий е ретрограден.

В този период НЕ се препоръчват сключване на договори, започване на нова работа, стартиране на нови начинания, големи покупки. Трудно ще се борави с всички средства за масова комуникация и транспорт. Вероятни са повреди, неприятности с техника и необяснимо бавен информационен и транспортен трафик. При пътуване – винаги тръгвайте по-рано, пазете и проверявайте пари, документи и багаж. Наблюдавайте си вещите и имуществото.

Повече за ретрограден Меркурий можете да прочетете ТУК и ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв