20 ФЕВРУАРИ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Днес ще посрещнем един от най-хубавите аспекти за годината – хармоничното взаимодействие на Юпитер и Нептун, който ще е точен в 18 ч. Благоприятното въздействие на този аспект ще се изрази като активизиране на творческите проекти, засилване на интереса към духовната сфера и религията. Настава време на идеалистични идеи и представи, на приповдигнато настроение и спонтанна щедрост.

Макар и хармоничен с този аспект все пак трябва да се внимава, защото докато вие сте водени от щедрост, идеалистични представи и откровено добри намерения, то някой може злонамерено да ви подведе или да се възползва. Влиянието на този аспект ще бъде до 26 февруари.

Продуктивната и успешна част на деня е от сутринта до 13 ч. До тогава е силен, интензивен период, когато може да се успее с предприетите неща, без излишна загуба на енергия. Луната все още е в Козирог и ни дава необходимата концентрация и самодисциплина.

Следва период на упадък на силите, умора и негативизъм от 14-16 ч. Някои от договорените и обещани неща може и да не се реализират. Трудно ще вървят разговорите и с по-възрастните хора.

Обърнете внимание, че след 16.19 ч. вече Луната е без курс и не трябва да се предприемат важни дейности, защото няма да дадат резултат. Отложете срещи и разговори пак по същата причина.

ЛУНА БЕЗ КУРС:  16.19 ч. – 21.40 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.

ВАЖНО! РЕТРОГРАДЕН МЕРКУРИЙОт 17 февруари до 10 март 2020 г.  Меркурий е ретрограден.

В този период НЕ се препоръчват сключване на  договори, започване на нова работа,   стартиране на нови начинания,  големи покупки. Трудно ще се борави с всички средства за масова комуникация и транспорт. Вероятни са повреди, неприятности с техника и необяснимо бавен информационен и транспортен трафик. При пътуване – винаги тръгвайте по-рано, пазете и проверявайте пари, документи и багаж. Наблюдавайте си вещите и имуществото.

Повече за ретрограден Меркурий можете да прочетете ТУК и ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел