20 ДЕКЕМВРИ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Луната е в емоционалния, деликатен и чувствителен знак Риби. Много преживявания ще има днес, много събития и впечатления.

Слънцето и Меркурий се срещат в 29-тия градус на Стрелец. Сега Меркурий е в своята най-хубава фаза, неговата скорост е много бърза. Комуникациите ще се активизират, постоянно някой ще звъни, ще се налага да се водят разговори, обсъждания. Дори и в период на изолация, отново ще се налага нанякъде да се движим и да общуваме, защото информационният и събитиен поток ще е много активен.

Всичко това ще ни създаде един интересен и динамичен ден, но има голяма опасност да се почувствате и много затормозени, изтощени и изнервени на края на деня. Затова все пак се стремете да си филтрирате контактите и разговорите. Необходимо е да се отсява важното от маловажното.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв