20 ДЕКЕМВРИ 2019 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Трудно ще се правят верни преценки в този петък, не взимайте окончателни решения.

Не е добър ден и за преговори, споразумения и подписване на договори, защото може да има скрити условия, недоизказани намерения и двойствени ситуации, които сега не могат да се видят.   Пренебрежението към детайлите може да ви докара доста проблеми.

Затова днес се въздържайте от такива дейности, които могат да доведат до объркване. Не оформяйте документи и много внимателно да се борави с пари.

Не вярвайте доверчиво на това, което чувате днес и утре, има голяма вероятност да ви заблудят и дори злонамерено да ви излъжат.

Сутринта в 8.43 ч. Венера преминава от Козирог във Водолей до 13 януари 2020 г. Венера във Водолей активизира социалния живот. Ще има потребност от нови, наситени и нестандартни отношения.

Повече за Венера във Водолей прочетете ТУК

Който иска, днес или утре,  може да проведе ритуал по посрещането на Венера в нов зодиакален знак, за да активира енергиите на любовта, творчеството и финансите. Инструкции за това прочетете ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв