20 АВГУСТ 2022 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Луната от вчера е в Близнаци – бърза, въздушна, любопитна и активна, тя ще ни носи много контакти, постоянно движение и обмяна на информация.

Денят е изключително благоприятен за срещи, както от личен характер, така и с бизнес насоченост.

Само едно уточнение, ако се възползвате от хубавата тенденция за активните контакти, използвайте часовете от сутринта до 13 ч.

Защото след това вече се включва активно опозицията на Меркурий с Нептун, която ще е точна утре сутринта. Този аспект дава заблуди, двойнствени ситуации, фантазни образи и нереалистични очаквания. Трудно ще може да прецените, кое е реално и кое подвеждащо.

В 10.57 ч. Марс преминава в Близнаци. В този знак той ще се задържи необичайно дълго, чак до 25 март 2023 г. Получава се така, защото от 30 октомври 2022 г. до 12 януари 2023 г. Марс ще бъде ретрограден. Той ще „върне“ от 25 градуса до 8-мия градус на Близнаци.

Марс в Близнаци активизира контактите, но и носи напрежение и конфликти. Вече от личната карта и карма на човек зависи как той ще се справи с тази енергия. Марс е много важна платена, защото тя свързва нашият вътрешен мир с външния свят. Това е планетата на действието, силата, амбицията.

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Кей Би Си Банк България ЕАД, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


Копирането е заключено.