20 АВГУСТ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Обърнете внимание, че до обяд Луната е без курс, до тогава не трябва да се предприема нищо важно, защото няма да може да стартира успешно. Продуктивната част на деня започва едва след 11.50 ч., когато Луната вече навлиза във Водолей.

Днес е точната опозиция на Слънцето и Юпитер, която ще донесе видими събития както в личния ни, така и в обществено-политическия живот. Вероятно ще бъдем свидетели на битка за власт между политици, управници, лидери, началници. Ще бъдат провокирани амбициите и честолюбието. Наближава пълнолуние във Водолей, което ще бъде на 22 август в неделя и всички тези процеси ще са много видни и шумни.

В личен план бъдете подготвени да посрещнете всякакви нови възможности, защото тези две планети благодетели винаги носят хубави неща в живота ни, дори и на напрегнат аспект. Може да се започнат големи, добре заплатени проекти, да се удаде възможност за нови благоприятни възможности за образование или работа. Да привлечете спонсори или получите щедри подаръци и поддръжка.

Точно днес не говорете вие с началника за увеличение на заплатата или по-висок пост. Защото може да се изтълкува като провокация, нахалство и неуважение. Но, ако ви предложат подобни приятни неща, веднага приемайте!

Хубав аспект има Меркурий с Уран, който ще привлича приятелско общуване, бърза мисъл, атрактивни и новаторски мисли и решения.

Днес може да забележите покачване на нервното напрежение, възможни са и проблеми с техника, интернет, авиация, защото Уран е статичен и от утре тръгва в ретроградна посока за следващите няколко месеца. Това е висша планета, тя няма да даде видимо отражение на ежедневието ни като ретроградния Меркурий.

ЛУНА БЕЗ КУРС: 02.59 ч. – 11.50 ч. !!!
Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.

ДНИ С ФИНАНСОВА АКТИВНОСТ ПРЕЗ АВГУСТ

ТОГАВА ЩЕ МОЖЕТЕ ДА АКТИВИРАТЕ СВОИТЕ ФИНАНСИ И ДА ПРИВЛИЧАТЕ ПОВЕЧЕ ПАРИ В ЖИВОТА СИ: това са дните – 8, 12, 20, 23, 26 август.

Ако в тези дни дадете пари за обучение, развитие, здраве, почивка, ако дарите пари на някой човек или организация или дадете на някого пари, за да се развива, лекува, обучава, ще сте направили най-доброто за своите финанси. Това, което сте дали ще ви се върне преумножено. Тези специални дни се изчисляват с методите на източната астрология и са много ефективни като явление.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел