20 АВГУСТ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Все още сме под въздействието на новолунието в Лъв. Който не е успял вчера да си направи планове и да си напише своите желания, може да направи това и днес в рамките на деня.

Рано сутринта Меркурий напуска огнения и страстен знак Лъв и навлиза в Дева до 5 септември. Част от огненото напрежение, което се усещаше до скоро веднага ще спадне, конфликтността и раздразнителността -също.

Навлизането на Меркурий в Дева, където той е много силен, защото управлява този знак ще благоприятства обучението, заниманието със статистически анализи, бизнес планове, ще носи концентрация и повече търпение. Този земен интелектуален знак ще създаде добра атмосфера за усърдна работа и учене.

Този четвъртък е позитивен и хармоничен, до 18.30 ч. звездните влияния са благоприятни.

Вечерта не избързвайте с решения и преценки, защото може да се заблудите, проверявайте всяка постъпила информация.

За утре не планирайте нищо свързано с даване на много пари, не плащайте сметки, не пазарувайте скъпи стоки, защото е ДЕН БЕЗ БОГАТСТВО. Похарчените пари в такъв ден трудно се възстановяват. Това предупреждение важи и за  23 август в неделя, защото също е такъв ден. Повече за тези специфични дни може да прочетете ТУК.

Утре има и Луна без курс до обяд, затова си планирайте важните неща след 12.30 ч.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв