20 АВГУСТ 2019 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


И днес продължава стабилният и конструктивен период, който започна от понеделник.

Много рано сутринта до 8 ч. ще получите прозрение, с какво трябва да се преборите, за да отстраните бъдещи усложнения. Не си затваряйте очите пред собствените си грешки, постарайте се бързо да ги поправите.

До 14 ч. ще се наложи да вземете решения, да действате смело и решително. Не го отлагайте, защото после ще стане много по-трудно за справяне.

Особено силни ще са часовете след 14 ч. до края на деня. Проявете максимална активност и инициатива. На небето започва да се сформира хармоничен аспект на Меркурий и Юпитер, който ще е точен утре.

Това е хубава възможност да осъществите нови контакти, да подпишете договори, да подготвите документи и преписки. Особено силни и успешни дни са за всички, които се обучават или преподават.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв