20 АПРИЛ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


От днес вече навлизаме в напрегнат период до пълнолунието в Скорпион, което ще е на 27 април. До тогава емоциите ще нарастват, ще се зараждат и напрегнати ситуации, които до 4 май трудно ще намират изход и разрешение. Самото пълнолуние, което очакваме след една седмица, ще е напрегнато и с всеки ден ще се убеждаваме в това. Напрежението ще се изразява както в личните отношения, така и в служебните и в обществено-политическите.

Днес аспектите на небето ще са напрегнати. Луната след 9.12 ч. навлиза в Лъв и е в напрегнат аспект със Слънцето. Настроението ще е променливо, често ще се усеща дискомфорт и неудовлетвореност от постигнатото.

До края на деня ще се зараждат конфликтни ситуации, които ще са актуални до края на месеца и ще изискват много усилия, за да бъдат овладени и разрешени.

Вечерта внимавайте с личните отношения, близките ви хора ще са мнителни, обидчиви и ще изискват повече внимание и грижи.
Днес е ден „без богатство“ – затова се въздържайте от големи покупки, не плащайте големи сметки.

ЛУНА БЕЗ КУРС: 03.04 ч. – 09.12 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв