20 АПРИЛ 2019 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛКликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Все още се намираме под въздействието на пълнолунието, което ще донесе възможности за много положителни промени в живота. Първоначално може да не ги разпознаете като положителни, защото събитията ще са бързи и неочаквани, но след 2 седмици дори ще бъдете благодарни, че това се е случило.

Луната е в Скорпион, а това означава, че трябва да се заемем задълбочено с най-наболелите и спешни проблеми и ангажименти. Не отлагайте за после, използвайте сега приливната вълна на пълнолунието. Слънцето се придвижва уверено към съвпад с Уран и точният революционен аспект ще бъде на 23 април.

Не правете важни планове за неделя – 21 април, защото почти цял ден Луната ще е без курс и няма да има положителни и трайни резултати.

Днес в 11.56 ч. Слънцето преминава в Телец до 21 май. Честито на всички родени под знака на Телеца, след рождения ви ден започва време на обновление и прилив на сили.

Тази позиция на Слънцето ще дава повече увереност, стабилност и желание за просперитет. Дори бурните събития, ще бъдат приемани спокойно и мъдро. Време е за съзидание.

Венера също сменя своя знак в 19.12 ч., тя преминава в Овен до 15 май. При всички положения това ще бъде свързано с емоционални преживявания, понякога бурни и невъздържани, понякога дори свързани и с конфликти и разочарования. Но след това бързо ще се успокояват събитията, няма да има продължителни кризи.

Повече за Венера в Овен може да прочетете ТУК

Който иска може да направи и специалния ритуал по посрещане на Венера в нов знак, който привлича любов и пари. Ритуалът може да се проведе след 19.12 ч. на 20 април, до 20 ч на 21 април. Повече за това прочетете ТУК


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!