02 ЮЛИ 2019 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Вечерта в 22.17 ч. в зодия Рак е новолунието. В този ден има и слънчево затъмнение в 11° Рак- точната фаза на затъмнението е в 22.24 ч.

В деня на предтоящето затъмнение може да се почувствате под напрежение. Възможно е да изплуват на повърхността съмнения, неувереност, потискани страхове.

Затова днес не трябва да се натоварвате излишно и не трябва да се вършат важни дела.

Не започвайте нищо ново. Не се затормозявайте с нерешените задачи, точно сега нямате нито сила, нито възможност да се свършат всички наведнъж.

Сянката на слънчевото затъмнение няма да засегне нашата страна, което е много добра новина. То ще премине над територията на Южна Америка. Това затъмнение активизира съвпада Плутон-Сатурн, които се намират на Южния Лунен възел  в Козирог.

Това ще създаде напрегнат характер на затъмнението. Съединението на тези две планети е трудно, то носи изпитания, затруднения, неприятности. Затрудненията ще идват предимно от това, че ще е необходимо да се трансформираме, да вземаме важни решения. Няма как да останем безучастни. Този съвпад на Плутон и Сатурн вещае и промени в държавните и политическите структури.

Това затъмнение ще засегне родителската ос, ще се събудят нерешени семейни проблеми, които ще трябва да намерят своята развръзка.

На практика затъмнението ще влияе на всички. Особено на зодия Рак, Козирог, Овен и Везни.  В зависимост от това, къде се случва то във вашия собствен хороскоп и какви планети и домове активира, ще може да се види какво конкретно ще донесе в живота ви.

Въпреки затъмнението желания могат да се пишат след 22.17 ч. вечерта, както и на 3 юли през целия ден. Точно сега е добре да се пишат желания, защото се поставя програма, която ще се развива дълго време.

Повече за новолуние в Рак прочетете ТУК

Пояснения при писане на желания може да прочетете ТУК

 ЛУННА ДИЕТА!! ЛУННА ДИЕТА!!

Точната фаза на новолунието е вечерта в 22.17 ч. За да имате максимален ефект от лунната диета е добре да я започнете от сутринта след 6 часа на 2 юли и да продължите до сутринта в 6 часа на 3 юли.

Повече за лунната диета прочетете ТУК

ЛУНА БЕЗ КУРС:  00.49 ч. – 04.25 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.

ВАЖНО! РЕТРОГРАДЕН МЕРКУРИЙ От 8 юли до 1 август 2019  очакваме ретрограден Меркурий. Меркурий ще промени своя знак в хода на ретроградното си движение. На 19 юли се връща в зодия Рак. При такива обстоятелства, се променят и плановете, намеренията, взетите решения по време на ретроградния период. Много лесно ще се справите с ретроградния ход на Меркурий, като запомните най-важното: не предприемайте нови и важни начинания, защото няма да са успешни и трайни. Фокусирайте се предимно към довършване на започнати вече инициативи и проекти.

В този период НЕ се препоръчват сключване на  договори, започване на нова работа,   стартиране на нови начинания,  големи покупки. Трудно ще се борави с всички средства за масова комуникация и транспорт. Вероятни са повреди, неприятности с техника и необяснимо бавен информационен и транспортен трафик. При пътуване – винаги тръгвайте по-рано, пазете и проверявайте пари, документи и багаж. Наблюдавайте си вещите и имуществото.

Повече за ретрограден Меркурий можете да прочетете ТУК  и ТУК


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел