2 МАРТ 2019 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛКликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


От вчера вечерта Венера вече е във Водолей. Със своята въздушна и лека природа, ще помогне да се възстановят поразклатени взаимоотношения. Особено ако вчера сте имали неприятни изненади в сферата на любовта и връзките. Днес и утре ще възвърнете добрия тон.

В часовете от 8.30 до 10.30 ч. ще имате много ясни знаци от съдбата, срещу какви свои задръжки и недостатъци трябва положите усилия и да направите корекции, за да сте щастливи. Откритията може да не ви харесат, но погледнете сериозно, това много ще ви помогне в бъдеще.

Луната е все още в Козирог. След 11 ч. общуването ще върви по-леко и безпроблемно. Внимавайте само в часовете от 19-21 ч. – тогава бързо ще възникват раздразнения, особено на битова тема.

Денят е благоприятен, особено леко ще премине за тези, които поне до 14-15 ч. спазят някои от препоръките по Екадаши.

Днес енергията е доста слаба, особено паричната енергия, затова не се препоръчва да харчите много пари. Защото това, което ще придобиете с тях няма да ви донесе радост и удовлетворение. А, ако харчите по-големи суми, дълго време след това трудно ще си възвърнете равновесието във финансите.

Направете днес по-разтоварващ режим в храната и ще видите как настроението и енергията веднага ще се покачат.

ВАЖНО!

Напомням за 2 март: не насрочвайте дейности свързани с пари, не ходете по банки, не извършвайте големи трансфери на суми, защото това е ден без богатство. Дълго време след това ще трябва да си възстановявате загубите.

Вижте останалите дни без богатство до края на годината ТУК

ЛУНА БЕЗ КУРС: 20.47 ч. – 21.06 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК:

*****

Напомняне: На 2 март е Екадаши. Постът започва от сутринта, след 06.00 часа и продължава до 6 часа (сутринта) на 3 март . Излизане от поста, т.е. първото захранване е след 6 часа сутринта на 3 март, повече за Екадаши ТУК.

Ако по някаква причина не можете да спазите Екадаши на посочената дата, то може да проведете поста и на следващия ден Двадаши. Тогава ще започнете след 6 часа сутринта на 3 март и ще излезете от поста на 4 март след 6 ч. сутринта.

Възможно е датите за Екадаши понякога да се различават според различни източници. Не се вълнувайте, не става въпрос за грешка, а за различни източни традиции. Верни и достатъчно енергийни ще бъдат всички посочени дати, защото имат своята духовна обосновка. Изберете сами, коя дата да спазвате, винаги ще имате полза.

*****

ВАЖНО! РЕТРОГРАДЕН МЕРКУРИЙ! От 5 март до 28 март 2019 очакваме ретрограден Меркурий. В този период НЕ се препоръчват сключване на договори, започване на нова работа, стартиране на нови начинания, големи покупки. Трудно ще се борави с всички средства за масова комуникация и транспорт. Вероятни са повреди, неприятности с техника и необяснимо бавен информационен и транспортен трафик. При пътуване – винаги тръгвайте по-рано, пазете и проверявайте пари, документи и багаж. Наблюдавайте си вещите и имуществото.
Повече за ретрограден Меркурий можете да прочетете ТУК и ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!