2 МАЙ 2022 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

До 14 ч. на обяд, докато Луната все още е в Телец е подходящо време да се обмислят бъдещи финансови доходи, да се обърне внимание на дома и семейството. Общуването с природата и особено работа в градината или с цветята у дома ще ви достави истинска радост и ще ви разтовари. Не пропускайте и хубавите моменти с близките около трапезата с вкусни ястия и уютна обстановка. Именно в такива непринудени разговори може да се зародят добри идеи за бъдещите доходи и семейно благополучие.

Следва кратък период на Луна без курс от 13.13 ч. – 13.48 ч. , когато трябва да се избягват важни разговори, точно тогава не обсъждайте новите си идеи. Това предупреждение може да ви се види твърде „дребнаво“, но никога не трябва да се пренебрегват тези интервали на Луна без курс, защото тогава наистина нищо не може да се развие в бъдещето. Непременно ги проследявайте.

След 14 ч. Луната вече навлиза в Близнаци и създава онази свежа и динамична атмосфера, която зарежда с радост и приятно очакване на нови и любопитни неща. До края на деня аспектите са хармонични и ще провокират полезни и спонтанни разговори.

Вечерта в 19.12 ч. Венера премина в Овен до 28 май. Повече за Венера в Овен прочетете ТУК Който иска може да изпълни ритуала по посрещане на Венера в нов знак, за да активизира енергията на любовта и парите в живота си. Повече за този ритуал прочетете ТУК

Още на 30 април  Меркурий премина  в Близнаци до 24 май. След това за кратко се завръща отново в Телец до 13 юни, поради ретроградното движение на Меркурий от 10 май до 3 юни. И после отново е в Близнаци от 13 юни до 5 юли. Продължителното пребивание на Меркурий в Близнаци е много благоприятно за обмена на информация, за общуване, преговори, търговия, обучение и пътуване. В този знак Меркурий е много силен, защото той управлява Близнаци.

ЛУНА БЕЗ КУРС13.13 ч. – 13.48 ч. !!!

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Кей Би Си Банк България ЕАД, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


Копирането е заключено.