19 ЮНИ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛКликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


От днес Луната вече е в Близнаци и е в хармонични аспекти до края на деня.

Днес Марс и Плутон са в хармоничен аспект, който ще е активен до 24 юни. Той много ще ни помогне да преодолеем спадането на тонуса, който настъпва преди всяко новолуние.

Ще получим нова доза енергия, мотивация да се справим със текущите събития и да ги насочим в правилната посока. Засилва се волята и амбицията. Сега Марс се намира в Риби, където не е много активен, но в комбинация с Плутон, ще може максимално да се мобилизираме за действие.

Днес и утре трябва изцяло да се фокусираме само към довършителни дейности.

 Намираме се пред новолуние, енергията намалява, подготвяме се от неделя да започнем нов лунен цикъл, нов лунен месец. До тогава трябва да се съсредоточим към подреждане, почистване и освобождаване от физически вещи и залежала работа.

Остават ни два дни до новолунието и слънчевото затъмнение в Рак, което ще бъде на 21 юни в 9.41 ч. Затъмнението  е в  съвпад със Северен Лунен възел, поставя  начало на нов цикъл.

Това затъмнение ще съвпадне и с настъпването на Лятното слънцестоене, което още повече засилва неговата значимост.

ВНИМАНИЕ! РЕТРОГРАДНА ВЕНЕРА ОТ 13 МАЙ ДО 25 ЮНИ. ПРОЧЕТЕТЕ ТУК КАКВО НЕ ТРЯБВА ДА ПРАВИТЕ ПРЕЗ ТОЗИ ПЕРИОД.

*ВАЖНО! РЕТРОГРАДЕН МЕРКУРИЙ!  От 18 юни  до 12 юли 2020 г. Меркурий е   ретрограден.

В този период НЕ се препоръчват сключване на  договори, започване на нова работа,   стартиране на нови начинания,  големи покупки. Трудно ще се борави с всички средства за масова комуникация и транспорт. Вероятни са повреди, неприятности с техника и необяснимо бавен информационен и транспортен трафик. При пътуване – винаги тръгвайте по-рано, пазете и проверявайте пари, документи и багаж. Наблюдавайте си вещите и имуществото.

Повече за ретрограден Меркурий можете да прочетете ТУК  и ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!