19 ЮНИ 2019 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Денят е много кратък откъм неговата делова част – всичко важно трябва да сте свършили до 14 ч., защото след това Луната е без курс и ефективността ще е ниска. Няма да постигнете желаното и усилията ще са напразни.

Днес Меркурий е в напрегнат аспект с Плутон – внимавайте, може да попаднете в конфликтна среда, да има противопоставяне на виждания и интереси.

Подозрителност, нездрав интерес към чуждите тайни, клевети, лъжи, мошеничества и интриги – всичко това може да се събуди днес и утре, бъдете подготвени.

Не давайте ход на ревността и мнителността, не избързвайте с обвиненията.

Утре също ще бъде много напрегнат и конфликтен ден, отложете тези дейности, които ще изискват деликатност и дипломация, защото трудно ще справите.

ЛУНА БЕЗ КУРС: 14.20 ч. – 24.00 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв