19 ЮЛИ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Луната се намира в семейния знак Рак. Днес са актуални всички теми свързани с дома, семейството, малките деца и родителите.

Отделете време за тях, разбира се, като същевременно се постарайте да приключите всички започнати инициативи до момента.

След 14 ч. Луната сключва напрегнат аспект с Марс, който е в Овен. Емоционална неустойчивост и импулсивност ще са причина да възникват бързо недоразумения и конфликти, особено в семейна среда. Влиянието на този аспект ще остави отпечатък до края на деня.

Утре вечер в 20.34 ч. очакваме новолуние в Рак. До тогава е време за прочистване на околно пространство и на мислите от всичко, което е доказало своята несъстоятелност.

Сега е време да се приключат и паразитни връзки, неизгодни съдружия и сделки. Освободете се от всичко излишно, което ще ви спъва в бъдещото ви развитие.

Всички тези прочистващи моменти и процедури може да ги направите както днес, така и утре до 20 ч. вечерта, възползвайте се максимално от тази възможност.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв