19 ЮЛИ 2019 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛКликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Ако можете дайте си почивка  днес. Денят е много характерен и напълно непроизводителен.

Луната е без курс, т.е. не сключва мажорни аспекти с останалите планети, Меркурий е ретрограден, което означава, че в никакъв случай НЕ трябва да предприемате важни действия, не вземайте решения, не поемайте отговорности,  не вярвайте на това, което ви кажат днес.

Особено внимателни бъдете при боравене с пари и информация. Разбира се и при шофиране и работа с инструменти и машини. Най-много вещи се губят именно при такива ситуации.

От днес, ретроградно движещият се Меркурий, преминава от Лъв обратно  в зодия Рак до 11 август. Това предвещава тотална смяна на текущите събития. Отказване от досегашни решения и концепции. Принципно всичко, което е взето като решение и е предприето по време на ретрограден Меркурий не е трайно, но когато планетата смени своя зодиакален знак по време на ретроградност, това със сигурност отменя цялостната тенденция и визия.

ЛУНА БЕЗ КУРС:  00.00 ч. – 24.00 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.

ВАЖНО! РЕТРОГРАДЕН МЕРКУРИЙ От 8 юли до 1 август 2019  очакваме ретрограден Меркурий. Меркурий ще промени своя знак в хода на ретроградното си движение. На 19 юли се връща в зодия Рак. При такива обстоятелства, се променят и плановете, намеренията, взетите решения по време на ретроградния период. Много лесно ще се справите с ретроградния ход на Меркурий, като запомните най-важното: не предприемайте нови и важни начинания, защото няма да са успешни и трайни. Фокусирайте се предимно към довършване на започнати вече инициативи и проекти.

В този период НЕ се препоръчват сключване на  договори, започване на нова работа,   стартиране на нови начинания,  големи покупки. Трудно ще се борави с всички средства за масова комуникация и транспорт. Вероятни са повреди, неприятности с техника и необяснимо бавен информационен и транспортен трафик. При пътуване – винаги тръгвайте по-рано, пазете и проверявайте пари, документи и багаж. Наблюдавайте си вещите и имуществото.

Повече за ретрограден Меркурий можете да прочетете ТУК  и ТУК


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!