19 ЯНУАРИ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛКликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Луната все още е в Скорпион – достатъчно напрегната и настроена войнствено, защото там тя е на гости при Плутон и Марс, които управляват този знак.

В такива дни е много подходящо да почиствате и подреждате околното си пространство, защото може бързо и завинаги да се отървете от ненужни вещи.

Днес аспектите ще са по-хармонични от вчера. Затова с лекота ще може да се справите със замисленото. Ако в предходните дни сте си влошили отношенията, то днес имате възможност да ги хармонизирате, особено в следобедните часове.

Който обича да следи знаците на съдбата, нека наблюдава своите мисли и настроения, както и случващото се наоколо във вечерните часове след 20 ч. Тогава ще постъпят важни подсказки, свързани с любовта, партньорствата и взаимоотношенията.

Напомняне: На 20 януари е Екадаши. Постът започва от сутринта, след 06.00 часа и продължава до 6 часа (сутринта) на  21 януари. Излизане от поста, т.е. първото захранване е след 6 часа сутринта на 21 януари, повече за Екадаши ТУК

Ако по някаква причина не можете да спазите Екадаши на посочената дата, то може да проведете поста и на следващия ден Двадаши. Тогава ще започнете след 6 часа сутринта на   21 януари и ще излезете от поста на   22 януари след 6 ч. сутринта.

Възможно е датите за Екадаши понякога да се различават според различни източници.  Не се вълнувайте, не става въпрос за грешка, а за различни източни традиции. Верни и достатъчно енергийни ще бъдат всички посочени дати, защото имат своята духовна обосновка. Изберете сами, коя дата да спазвате, винаги ще имате полза.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!